Els teus advocats Barcelona

Company lawyers services and advice in all aspects that you and your company may need.

Management

Tax preparation and business management both in the accounting field as labor, commercial and tax statements.

Suport comptable

La nostra empresa presta serveis professionals de gestió integral. Aquest servei de suport comptable i financer a empreses s’ofereix mitjançant un específic procediment.

Articles and news that you care in the field of law and business management.

LA FIRMA

Lizán Advocats és una firma que neix el 1990 i que ha desenvolupat la seva experiència professional en l’assessorament i prestació de serveis jurídics així com en la gestió integral d’empreses.

Els professionals de Lizán Advocats gaudeixen d’una alta capacitació acadèmica acreditada i acrescuda mitjançant la formació continuada i que permet que tots els serveis professionals estiguin prestats i supervisats directament per Llicenciats i Graduats tant en Dret com en Ciències Econòmiques o empresarials.

La solidesa dels nostres professionals, així com la no massificació de la cartera de clients, garanteix la qualitat i seguiment del servei d’assessorament mitjançant el tracte especialment directe i personalitzat, que juntament amb el nostre codi ètic, proporciona un valor afegit que ens diferència en el mercat en aquest tipus de serveis.

Els nostres professionals gaudeixen d’una alta capacitació i experiència en les seves respectives especialitats. Els nostres serveis estan dirigits principalment a les petites i mitjanes empreses, empresaris individuals, professionals i famílies.Lizán Abogados

SOCIS COLABORADORS:

Som els teus advocats a Barcelona, explica’ns el teu cas

 

Necessites assessorament? Contacta amb nosaltres i t’explicarem què pots fer per solucionar el teu problema.

Lizán Abogados és una firma constituïda el 1990 que ha desenvolupat la seva experiència professional en l’assessorament i prestació de serveis jurídics, així com en la gestió integral d’empreses.

Seccions

Condicions de servei

La firma

Treballa amb nosaltres

Suport comptable

Dret mercantil

Gestión de l’ empresa

Oficinas

Barcelona – C/ Balmes, 188, 1º 1ª

08006 – BCN

T. 93 217 51 46 F. 93 667 38 78

www.lizanabogados.com

info@lizanabogados.com

Avis legal

Política de privacitat